Hus til leje i Spanien

hus-til-leje-i-spanienStår du og overvejer, hvor familiens næste ferie skal gå til? Eller skal du sammen med vennerne finde en by, hvor der er mulighed for at feste natten lang og bare ligge på stranden om dagen? Så er Spanien det oplagte valg! Flere og flere danskere er begyndt at tage på ferie i Spanien – det er alt lige fra storbysferie i Barcelona, vandreferie ved Competa, til charterrejse på Mallorca. Der er utallige muligheder! I kan både vælge at bo på hotel, campingplads eller hostel, men det er også en mulighed at leje sit eget hus, mens man er der.

At leje et hus på ferien er ofte noget billigere end eksempelvis hotel, og samtidig kan det også være utrolig hyggeligt og mere praktisk, hvis i er en familie af sted sammen eller en flok venner. Når man har sit eget hus, så kan man selv bestemme, hvor længe man vil feste, eller hvad menuen står på til aftensmaden! Måske har du også nogle kriterier til det hus, som du lejer under din ferie – det kan være havudsigt, fire soveværelser eller måske en udendørs pool? På rigtig mange hjemmesider kan du hurtigt og nemt få et overblik over de lejeboliger, som er til rådighed i det område, hvor du ønsker at holde ferie. På de fleste hjemmesider skal du først indtaste antallet af personer, samt hvilken dato i ønsker at ankomme og forlade huset igen – på nogle hjemmesider har du også mulighed for at afkrydse ting som pool, karbad og med videre. En søgning over lejeboliger i Spanien på internettet giver dig rigtig mange muligheder, og det er en sikker ordning, når du vælger at booke gennem et selskab eller en mægler.

Flere og flere danskere er også begyndt at købe huse i Spanien, så du kan også være heldig at finde et hus, som du kan leje i den periode, hvor husejerne ikke selv er der. Det er ofte et endnu billigere alternativ fremfor at leje det gennem et selskab, men man skal også være opmærksom på, at alle parter er enige om pris, betingelser og hvordan huset skal efterlades ved feriens afslutning.

Det sværeste er næsten at blive enige om, hvilket et af de mange fantastiske områder, som i skal tage til. Når huset er bestilt, så er det bare på jagt efter nogle billige flybilletter, og så kan i ellers glæde jer til en ferie med sol og varme, lækre strande, gastronomiske oplevelser og store shoppingscentre.

Prøv disse steder hvis I vil leje et hus i Spanien:

Feriebolig-spanien.dk

Vacasol.dk

Competa Hus

Bolig.com