Hus til salg i Spanien

hus-til-salg-i-spanienDanskerne kan ikke få nok af Spanien – lige nu er det vores favorit rejsemål, og det er ganske forståeligt. I Spanien kan vi dase på nogle af de smukkeste strande, opleve en helt anden menneskelig kultur end vores egen, vandre i bjergene, se fantastisk og unik kunst i storbyerne, mens vi kan guffe tapas og oliven i massevis. Hvis dette lyder som noget, du kunne tænke dig at gøre flere gange årligt, så er det måske et hus i Spanien, som du skal overveje som din næste investering. Det kan også være, at du gerne vil væk fra den danske kolde vinter og opleve et mildere klima, så vil Spanien også være et oplagt valg at tilbringe halvdelen af året i. Flere og flere danskere er allerede begyndt at købe huse og ferieboliger i Spanien, og det skyldes blandt andet, at priserne er faldet markant under krisen, men lige nu er Spaniens økonomi i bedring, så på sigt kan dette også være en investering.

Når du har taget beslutningen om at købe et hus i Spanien, så er det næste store spørgsmål – hvor skal det ligge? Der er jo rigtig mange fantastiske steder at vælge imellem. Det kan enten være et sted tæt ved Barcelona, hvor i både kan få stranden med, og alle fordelene af den fantastiske smukke by, eller det kan være Malaga, som mange danskere også vælger, når de skal købe hus i landet. Det handler om eventuelt at besøge stederne, eller læse sig til på internettet, hvad de forskellige områder byder på. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, om det er nemt at komme fra Danmark og til det sted i Spanien, hvor du vælger at købe hus, da du ellers risikerer, at det bliver besværligt med transporten dertil.

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du køber hus i Spanien. De mest typiske råd er at anskaffe sig en dansk advokat, så der er helt styr på det juridiske. Derudover skal du have undersøgt priserne grundigt hjemmefra og have dannet dig et indtryk af boligmarkedet, så du ikke risikerer at blive snydt.  Undersøg også udsigten fra huset, da flere danskere har oplevet problemer med dette – eksempelvis, at der er blevet bygget ekstra etager på det foranliggende hus, så man ender med at have ”mur-udsigt” i stedet for havudsigt.

Nu er du klar til at starte din søgning – der er et hav af forskellige boligsider på nettet, hvor du kan lede efter dit kommende drømme-spanske-hus.